Porsche 911 facelift by TechArt

Tunerul german s-a mişcat repede şi deja ne prezintă noul kit estetic pentru gama 911.

Porsche 911 facelift by TechArt Porsche 911 facelift by TechArt

Pe un fundal cu o pădure surprinsă parcă de o toamnă veşnică, noul Porsche 911 modificat de cei de la TechArt îşi pune perfect în valoare calităţile estetice. Calităţi accentuate de tuningul fin al celor de la TechArt, care au avut grijă să nu fie prea ostentativi, în ciuda faptului că avem spolere noi, praguri laterale mai mari, un difuzor spate plus un set de 3 eleroane spate din care fiecare client îşi va putea alege unul.

Kitul estetic este completat de jantele personalizate, de 18,19 sau 20 de inch plus un nou sistem de amotitoare. Pentru interior, germanii oferă un catalog curpinzător, cu diverse volane, pedale din aluminiu, decoruri de praguri şi o serie de accesorii din piele.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.