Porsche 911 turbo by Kahn Project

Kahn Peoject este deja un tuner cu renume şi cu un stil aparte. Chiar ne întrebam când se vor ocupa de o marcă sportivă precum Porsche - iar răspunsul s-a materialzat în acest Porsche 911 Turbo.

Porsche 911 turbo by Kahn Project Porsche 911 turbo by Kahn Project
Tuning discret pentru Porsche 911 TurboÎn ce priveşte exteriorul lui Porsche 911 Turbo, ies imediat în evidenţă cele patru jante RSX cu un design special şi cu dimensiuni de 20", mai ales că garda la sol a fost coborâtă cu 20 mm datorită unui nou kit de suspensii sport. Kahn a modificat discret spoilerul faţă, precum şi eleronul specific modelului 911 Turbo, iar geamurile fumurii îi conferă o prestanţă notabilă maşinii, fără a deveni opulentă.

Un program de tuning exterior în acelaşi stil este disponibil şi pentru celelalte versiuni din gama Porsche 911, Kahn preferând să nu intervină asupra părţii mecanice, la fel ca în cazul altor creaţii, precum Mercedes SLR sau Range Rover Sport Vesuvius.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.