Porsche Cayenne by Je Design

Deşi nemţii de la Je Design erau specializaţi în modele VAG, apropierea dintre grupul german şi Porsche a dus şi la reorientarea tunerilor.

Porsche Cayenne by Je Design Porsche Cayenne by Je Design

Jantele par desenate pe computerAtunci când în portofoliul JE Design aveam modele precum Volkswgen Touareg sau Audi Q7, era şi normal ca primul model preparat de la Porsche să fie un Cayenne. Programul stilistic cuprinde un spoiler faţă, LED-uri de poziţie, praguri, pleoape la faruri şi un difuzor spate. Jantele de 22 de inch sunt standard, iar eleronul spate asigură mai mult un aspect agresiv.

Suspensia este coborâtă electronic la apăsarea unui buton cu 35 de mm, dar asta doar atunci când modelul este echipat cu o suspensie pe aer. Pentru sistemul clasic, JE Design oferă o coborâre a gărzii la sol de la 30 la 70 de mm.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.