Porsche Cayenne GTS by EDO Competition

Întreb pentru că Porsche Cayenne pare să se situeze în doar două tabere: îţi place sau nu. Iar varianta preparată de EDO Competition nu face excepţie.

Porsche Cayenne GTS by EDO Competition Porsche Cayenne GTS by EDO Competition

Proiectoarele de ceata duble aduc 20 CP in plusLa exterior cei de la EDO Competition au venit cu o nouă capotă, un spoiler faţă cu patru proiectoare de ceaţă, un set de jante personalizate de 22 de inch şi stickere cu numele firmei de tuning. Sub capotă însă, evacuarea modificată şi softul de management al motorului îmbunătăţit duc puterea maximă la 450 CP iar cuplul maxim la 530 Nm.

Astfel SUV-ul de două tone accelerează de la 0 la 100 de km/h în mai puţin de 6,4 secunde şi atinge o viteză maximă de 270 km/h. Iar pentru că toată această putere să fie controlată corespunzător o suspensie complet ajustabilă este disponibilă precum şi un sistem de frânare cu etriere cu şase pistonaşe.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.