Porsche Cayenne GTS by Je Design

Deşi cunoscut pentru lucrările din curtea grupului VAG, Je Design şi-a pus amprenta de această dată şi pe noul Cayenne GTS.

Porsche Cayenne GTS by Je Design Porsche Cayenne GTS by Je Design

De la Volkswagen şi Seat, Je Design a trecut direct la cel mai profitabil producătorul german de automobile: Porsche. Pachetul de tuning pentru Cayenne GTS cuprinde modificări în general la nivel estetic, la roţi, la suspensie dar fără a se umbla la motor. Spoilerele cuprind acum extensii care nu doar aduc un plus vizual dar şi au un rol aerodinamic, în timp ce suspensia nouă coboară centrul de greutate cu 3,5 cm.

Şi prin acest mic artificiu maşina arată bine dar a primit şi o mică îmbunătăţirea în ceea ce priveşte manevrabilitatea. Iar la aceasta au contribuit şi noile roţi, cu jante de 22 de inch. A, şi era să uităm cel mai important lucru: s-au adăugat lumini de zi cu leduri. O frumuseţe.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.