Porsche Cayenne Hybrid preparat de Speedart

Dovadă că hibrizii devin din ce în ce mai populari este şi că atelierele de tuning îşi îndreaptă atenţia asupra lor. Iată un exemplu grăitor, Porsche Cayenne Hybrid by Speedart, care nu este însă o alegere raţională…

Porsche Cayenne Hybrid preparat de Speedart Porsche Cayenne Hybrid preparat de Speedart

Un hibrid are avantajul că suplineşte caii putere din arderea combustibilului, prin cai putere electrici. Deci prin definiţie prepararea la motor cam contrazice menirea unui astfel de automobil Nu ţi în cazul lui Porsche Cayenne Hybrid care este în primul rând un vehicul sportiv şi de abia apoi unul economic. Deci o intervenţie la motorul tehnic poate însemna şi mai multă putere, la care se mai adaugă şi rezerva de putere electrică care nu măreşte neapărat consumul.

Astfel, din propulsorul V6 de 3.3 litri germanii de la Speedart scot 407 CP, cu 25% mai mult decât versiunea standard. Unitate electrică contribuie şi ea astfel că puterea totală a acestui bolid marca Speedart ajunge la 450 CP. Exprimat în secunde modificările înseamnă o scădere a duratei sprintului 0-100 km/h de la 6,5 secunde la 6, ceea ce este fără îndoială un salt consistent. Dacă privim însă la modelele existente deja observăm că Porsche Cayenne S V8 care vine cu 400 CP din cai putere atinge suta în 5,9 secunde, deci ne întrebăm atunci unde este câştigul de a prepara un hibrid V6 pentru a avea performanţe u mai mari. Poate în consum, dar despre aşa ceva nu se specifică nimic…

Din punct de vedere estetic Cayenne Hybrid Speedart nu este foarte special personalizat, jantele negre cu exterior cromat fiind singura îmbunătăţire de mare efect. Nu pot fi trecute cu vedere nici autocolantele de pe lateral şi partea superioară, dar totuşi nu sunt ceva nemaiîntâlnit. Şi evacuarea este modificată, pentru un sunet mai sportiv, dar nimic radical. Nici interiorul nu rupe gura târgului, fiind prea puţin schimbat faţă de cel standard, fiind montat un indicator special pentru presiune turbo şi ceasurile au acum un fundal albastru, asortat la exterior. Preţul nu a fost încă făcut public, dar cel mai probabil clienţii vor ajunge să cumpere un Cayenne S Hybrid cu aceleaşi performanţe, dar cu un preţ mai mare, şi cu un connsum nu mult mai mic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.