Porsche Cayenne Magnum Techart

Autor: Dan Vache 31 iul. 2007 Tuning auto

În istoria de 20 de ani a tunerului german, modelul Magnum, bazat pe prima versiune Porsche Cayenne a fost un succes neaşteptat. La Salonul de la Frankfurt din acest an, Techart va prezenta noul Magnum, bazat pe Cayenne facelift, maşină care vine cu numeroase îmbunătăţiri.

Kitul exterior este la fel de impunător, dar designerii l-au cizelat, astfel că nu mai avem în faţă o brută albă, ci un SUV care inspiră forţă şi putere cu stil. Pasajele proeminente ale roţilor adaugă un plus de 8 cm lăţimii maşinii, în timp ce garda la sol a fost coborâtă cu 3 cm. Ceea ce înseamnă mai multă stabilitate, ajutată de aerodinamica mai bună a spoilerelor redesenate, cu fante de ventilaţie de mari dimensiuni.

Jantele TECHART Formula II sunt pantagruelice, având nu mai puţin de 22", iar pneurile superlate ContiCrossContact sunt garantate pentru viteze de ordinul a 300 km/h. Viteză care nu ne miră, propulsorul turbo fiind împins până la 620 CP.

Preţurile încă nu au fost comunicate, însă e bine de ştiut că suspensia pneumatică a fost păstrată, precum şi caracteristicile acesteia de modificare a gărzii la sol, ceea ce face din Magnum un hypercar care se pretează ieşirilor voluntare în afara asfaltului. Totuşi, cine va îndrăzni să-şi bage în noroi bijuteria albă cu interior integral îmbrăcat în piele fină?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide