Porsche Cayenne Magnum Techart

Precedentul model Magnum a avut un succes foarte mare, cu vânzări de 500 de bucăţi, un record pentru tunerul german. Noul Magnum speră să depăşească această barieră.

Porsche Cayenne Magnum Techart Porsche Cayenne Magnum Techart
În istoria de 20 de ani a tunerului german, modelul Magnum, bazat pe prima versiune Porsche Cayenne a fost un succes neaşteptat. La Salonul de la Frankfurt din acest an, Techart va prezenta noul Magnum, bazat pe Cayenne facelift, maşină care vine cu numeroase îmbunătăţiri.

Kitul exterior este la fel de impunător, dar designerii l-au cizelat, astfel că nu mai avem în faţă o brută albă, ci un SUV care inspiră forţă şi putere cu stil. Pasajele proeminente ale roţilor adaugă un plus de 8 cm lăţimii maşinii, în timp ce garda la sol a fost coborâtă cu 3 cm. Ceea ce înseamnă mai multă stabilitate, ajutată de aerodinamica mai bună a spoilerelor redesenate, cu fante de ventilaţie de mari dimensiuni.

Jantele TECHART Formula II sunt pantagruelice, având nu mai puţin de 22", iar pneurile superlate ContiCrossContact sunt garantate pentru viteze de ordinul a 300 km/h. Viteză care nu ne miră, propulsorul turbo fiind împins până la 620 CP.

Preţurile încă nu au fost comunicate, însă e bine de ştiut că suspensia pneumatică a fost păstrată, precum şi caracteristicile acesteia de modificare a gărzii la sol, ceea ce face din Magnum un hypercar care se pretează ieşirilor voluntare în afara asfaltului. Totuşi, cine va îndrăzni să-şi bage în noroi bijuteria albă cu interior integral îmbrăcat în piele fină?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.