Porsche Cayenne Wide Track by Kahn Design

Autor: Laurenţiu Florescu 05 mai 2012 Tuning auto

Pentru cei care vor un SUV cu care să iasă în evidenţă, iar Cayenne GTS nu este suficient, tunerul britanic, Kahn, oferă pachetul Wide Track. Acesta iese în evidenţă prin kit-ul exterior ce conferă SUV-ului german un look foarte agresv. Odată montate spoilerele cu un design foarte agresiv, aripile evazate şi eleronul pentru haion, Cayenne Wide Track arată ca un bolid din Campionatul German de Turisme. Jantele pe 20, 21, sau 22 de inch completează look-ul sportiv al SUV-ului german. Pentru un plus de eleganţă tunerul britanic a montat în spoilerul faţă luminile de zi dotate cu tehnologia LED.

Chiar dacă te aştepţi ca în interiorul SUV-ului german să găseşti scaune de curse sau o cuşcă de protecţie pentru a fi în acelaşi ton cu exteriorul, vei avea o mare surpriză. Interiorul lui Cayenne Wide Track este unul foarte luxos ce pune accentul pe calitate şi exclusivitate.

Din punct de vedere al modificărilor la nivel tehnic, Kahn a instalat un sistem de evacuare performant şi o suspensie sport. Tunerul britanic a pus deja la vânzare trei modele Cayenne Wide Track. Primul dintre ele, dotat cu un motor V6 de 3,6 litri costă 94.000 euro iar celelalte două modele, dotate cu un propulsor diesel de 3,0 litri au preţul de 83.000, respectiv 89.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide