Porsche GT2 R911S by Switzer

Porsche R911S GT2 este 911-le de 911 CP care, foarte probabil, într-un duel pe circuit va face din Porsche GT2 RS doar un punct minuscul în oglinzile retrovizoare.

Porsche GT2 R911S by Switzer Porsche GT2 R911S by Switzer

Switzer vrea parcă să dea peste nas Porsche, care şi-a lansat de curând cel mai puternic model din istoria companiei, Porsche 911 GT2 RS, şi pornind tot de la actualul GT2, ne prezintă un 911 cu cifra magică şi în dreptul puterii. Înseamnă aproximativ cu 50% mai multă putere decât vârful de gamă al companiei din Stuttgart.

R911S este bazat pe pachetul P800 oferit tot Switzer care dezvoltă 800 CP şi se pare că evoluţia pe scara performanţei s-a realizat prin montarea unor intercoolere mai mari. Pentru a excela nu doar în linie dreaptă Switzer a montat bare de torsiune din titan şi suspensii dezvoltate de către specialiştii de la JRZ. În plus aceasta poate fi reglată pentru a oferi cel mai bun comportament în funcţie de circuit.

În plus Switzer oferă şi un pachet Carbon, care, aşa cum îi spune numele, are menirea de a reduce masa totală prin implantul de elemente de fibră de carbon la caroseria lui R911S GT2. Partea şi mai interesantă este că acest model are un preţ chiar mai mic decât Porsche GT2 RS de 620 CP. Astfel GT2 R911S costă în versiunea standard 199.000$, iar R911S Carbon are un preţ de catalog de 239.000$.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.