Porsche Panamera TechArt la Frankfurt 2009

TechArt a avut ca punct focal la Salonul de la Frankfurt 2009 acest Porsche Panamera modificat estetic, dar nu şi tehnologic. iată imagini cu modelul în lumea reală.

Porsche Panamera TechArt la Frankfurt 2009 Porsche Panamera TechArt la Frankfurt 2009

Porsche Panamera TechartPorsche Panamera Techart figurează un Aerokit care opimizează caracteristicile dinamice în special la viteze mari. Spoilerul frontal facilitează traseul aerului pentru o mai bună ventilare a frânelor, iar cel din spate cu difuzor integrat asigură o stabilitate mărită. Pe lângă calităţile aerodinamice, acest kit aduce şi un plus de eleganţă şi sportivitate, subliniat şi de jantele cu dimensiunea de 21 de inchi TechArt Formula sau de 22 inchi TechArt Formula II.

TechArt mai oferă la acest pachet un must-have al zilelor noastre, poziţiile cu LED-uri inserate în spoilerul frontal. O artă trăsătură specifică a acestui proces de tuning este reprezentată de evacuarea ovală de aluminiu.

În interior TechArt Panamera oferă o piele în două culori tec şi negru, inclusiv căptuşeala Alcantara de pe plafon. Acest model vine cu un nou volan sport, ceasuri în noi scheme de culori şi elemente decorative special create pentru consola şi panoul de bord. Acest program TechArt va fi disponibil pentru Porsche Panamera S, 4S şi Turbo şi este disponibil începând cu Decembrie 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.