Power kit TECHART pentru Porsche Cayenne Turbo şi Porsche Panamera Turbo

Cei de la TECHART au dezvoltat un nou power kit pentru Porsche Cayenne Turbo şi Porsche Panamera Turbo, performanţele celor două modele fiind mult îmbunătăţite.

Power kit TECHART pentru Porsche Cayenne Turbo şi Porsche Panamera Turbo Power kit TECHART pentru Porsche Cayenne Turbo şi Porsche Panamera Turbo

Power kit-ul propus de cei de la TECHART pentru Porsche Cayenne Turbo şi Porsche Panamera Turbo este al doilea nivel de performanţe dezvoltat pentru cele două modele. Graţie modificărilor aduse, puterile dezvoltate de cele două propulsoare au fost îmbunătăţite substanţial. Vorbim de o creştere de putere de 160 CP pentru Porsche Cayenne Turbo şi un cuplu maxim de 180 Nm, respectiv 130 CP pentru Porsche Panamera Turbo.

Datorită noilor valori de putere ( 651 CP şi 880 Nm pentru Porsche Cayenne Turbo, respectiv 630 CP şi 880 Nm pentru Porsche Panamera Turbo) Cayenne-ul este capabil să atingă 100 de km/h în doar 4,2 secunde, iar viteza de top este de 305 km/h, în timp ce Panamera Turbo ridică acul vitezometrului de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde şi viteza maximă este de 326 km/h.

Cele mai importante modificările aduse celor două propulsoare sunt: turbine noi, filtre de aer sport marca TECHART, sistem de management al motorului TECHART, precum şi sistem de evacuare TECHART.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.