PPI Audi R8 Razor

Specialistul german PPI ne oferă altă perspectivă asupra lui Audi R8, una mai sălbatică şi fără compromisuri.

PPI Audi R8 Razor PPI Audi R8 Razor
Audi R8 Razor beneficiază de un kit exterior din carbon, testat intensiv în tunelul aerodinamic. Spoilerul frontal creşte portanţa şi beneficiază de cu guri de aerisire pentru răcirea frânelor faţă. Partea laterală este dominată de fantele din carbon şi de pragurile modificate, în timp ce spatele va atrage privirile tuturor, datorită uriaşei aripi deportante duble reglabilă, precum şi a difuzorului

Jantele sunt din două bucăţi şi au 19", fiind realizate din magneziiu - cele din faţă cântăresc doar 7,8 kg fiecare, iar cele din spate, mai late, ajung la 8,2 kg fiecare. Pneurile provin de la Michelin, fiind din gama Pilot Sport Cup, cu dimensiuni pe faţă de 235/35 ZR 19 şi de 305/30 ZR 19 pe spate.

Nici motorul nu a scăpat de intervenţii, puterea fiind crescută de la 420 CP la 460 CP, iar cuplul ajunge de la 430 Nm la 465 Nm. Modificările aduse filtrului de aer şi traseului de evacuare contribuie, de asemenea, la obţinerea unui sound extravagant, în timp ce demarajul până la 100 km/h scade cu 0,6 secunde (4,0 secunde), iar viteza maximă ajunge la 311 km/h.

Interiorul poartă amprenta PPI prin utilizarea intensivă a fibrei de carbon, atât pe consola centrală, cât şi în cazul volanului ergonomic, cu un design special. La cerere, se poate alege dintr-o gamă variată de sortimente de piele pentru tapiţeria scaunelor sau chiar pentru covoraşe.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.