Prima casă-pe-roţi hibridă, pentru excursioniştii ecologişti: Toyota Prius Camper

Autor: Oraan Mărculescu 25 ian. 2012 Tuning auto

Toyota Prius este cea mai cunoscută maşină hibrid din lume, nu mai e o noutate, aşa încât nu ne miră nici faptul că e cea mai vândută maşină din Japonia în 2011. Era normal, aşadar, ca specialistul Campinn, care se ocupă cu transformarea maşinilor normale în unele bune pentru excursii, să pună ochii pe Prius.

Toyota Prius Camper are o supracarosare realizata din fibra de plastic ranforsat GRP

Şi uite aşa ajungem la Toyota Prius Camper, care, la prima vedere, îi va lăsa pe toţi mască prin aspectul de OZN – parcă te aştepţi ca, în orice moment, să se reverse din ea creaturile din filmele „Aliens”… Iar dacă aveţi impresia cumva că vorbim de un photoshop, trebuie să ştiţi că maşina a fost prezentată „în carne şi oase” chiar la Tokyo Auto Salon 2012, dedicată tuningului.

Interiorul lui Toyota Prius Camper ofera 4 locuri de dormit in regim de camping

Toyota Prius Camper ajunge la o lungime de 5 metri, iar înălţimea maşinii este de circa 2 metri. Cabina suplimentară este realizată din GRP (fibră de plastic ranforsat) şi conţine un spaţiu în care pot dormi două persoane, în timp ce o saltea specială, montată după rabatarea banchetei, le permite altor două persoane să doarmă dedesubt, în habitaclul maşinii.

Producătorul Campinn oferă şi o gamă largă de accesorii dedicate campingului, iar supracarosarea va putea fi adaptată şi pe Prius facelift, dar şi pe versiunea Prius plug-in. În plus, mai mulţi importatori, chiar şi din Europa, şi-au arătat interesul pentru Prius Camper, dar nu ştim cât va costa această transformare.

Pentru Toyota Prius Camper este oferita o gama variata de accesorii de camping

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide