Prima casă-pe-roţi hibridă, pentru excursioniştii ecologişti: Toyota Prius Camper

Cu siguranţă, Toyota Prius Camper le va atrage atenţia tuturor de pe şosea, prin forma foarte ciudată a supracarosării. Iată o maşină de vacanţă care nu are legătură cu discreţia, dar consumă puţin. Vă place?

Prima casă-pe-roţi hibridă, pentru excursioniştii ecologişti: Toyota Prius Camper Prima casă-pe-roţi hibridă, pentru excursioniştii ecologişti: Toyota Prius Camper

Toyota Prius este cea mai cunoscută maşină hibrid din lume, nu mai e o noutate, aşa încât nu ne miră nici faptul că e cea mai vândută maşină din Japonia în 2011. Era normal, aşadar, ca specialistul Campinn, care se ocupă cu transformarea maşinilor normale în unele bune pentru excursii, să pună ochii pe Prius.

Şi uite aşa ajungem la Toyota Prius Camper, care, la prima vedere, îi va lăsa pe toţi mască prin aspectul de OZN - parcă te aştepţi ca, în orice moment, să se reverse din ea creaturile din filmele "Aliens"... Iar dacă aveţi impresia cumva că vorbim de un photoshop, trebuie să ştiţi că maşina a fost prezentată "în carne şi oase" chiar la Tokyo Auto Salon 2012, dedicată tuningului.

Toyota Prius Camper ajunge la o lungime de 5 metri, iar înălţimea maşinii este de circa 2 metri. Cabina suplimentară este realizată din GRP (fibră de plastic ranforsat) şi conţine un spaţiu în care pot dormi două persoane, în timp ce o saltea specială, montată după rabatarea banchetei, le permite altor două persoane să doarmă dedesubt, în habitaclul maşinii.

Producătorul Campinn oferă şi o gamă largă de accesorii dedicate campingului, iar supracarosarea va putea fi adaptată şi pe Prius facelift, dar şi pe versiunea Prius plug-in. În plus, mai mulţi importatori, chiar şi din Europa, şi-au arătat interesul pentru Prius Camper, dar nu ştim cât va costa această transformare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.