Range Rover Design Q

Range Rover este unul dintre cele mai elegante SUV-uri pe piaţă şi o foarte bună bază pentru un „private jet” de şosea preparat de cei de la Design Q.

Range Rover Design Q Range Rover Design Q

Design Q nu este tunerul tipic, care ar face orice pentru a scoate latura sportivă a unui automobil. Britanicii au o abordare mult mai elevată şi fac totul pentru a spori la maxim confortul unui automobil. Ei merg chiar până la a monta o uşă de acces similară cu cea a avioanelor personale. Pentru aceasstă inovaţie aveau nevoie de un vehicul impozant, dar totuşi elegant.

Astfel s-a ales Range Rover cel mai elegant SUV disponibil la ora actuală. Confortul regesc a necesitat însă intervenţii radicale la caroseria lui Range Rover. Astfel ampatamentul a fost uşor lungit şi acoperişul înălţat pentru a facilita accesul la loja din spate. Pentru că adevăratul festin se întâmplă pe locurile din spate. În locul banchetelor tradiţionale se regăsesc scaune de tip şezlong care fac din orice călătorie o experienţă de vis.

În spate se poate amenaja un mini birou existând îndeajuns spaţiu pentru a lucra, sau a te relaxa, frapiera pentru băuturi ocupând un loc central în habitaclu. Nu se menţionează preţul acestei "caleşti" moderne, dar probabil rivalizează cu limuzinele dedicate Maybach sau Rolls-Royce Phantom, ţinând că se adresează în principal Orientului Mijlociu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.