Range Rover Design Q

Range Rover este unul dintre cele mai elegante SUV-uri pe piaţă şi o foarte bună bază pentru un „private jet” de şosea preparat de cei de la Design Q.

Range Rover Design Q Range Rover Design Q

Design Q nu este tunerul tipic, care ar face orice pentru a scoatelatura sportivă a unui automobil. Britanicii au o abordare mult maielevată şi fac totul pentru a spori la maxim confortul unuiautomobil. Ei merg chiar până la a monta o uşă de acces similară cucea a avioanelor personale. Pentru aceasstă inovaţie aveau nevoiede un vehicul impozant, dar totuşi elegant.

Astfel s-a ales Range Rover cel mai elegantSUV disponibil la ora actuală. Confortul regesc a necesitat însăintervenţii radicale la caroseria lui Range Rover. Astfelampatamentul a fost uşor lungit şi acoperişul înălţatpentru a facilita accesul laloja din spate. Pentru că adevăratul festin se întâmplă pelocurile din spate. În locul banchetelor tradiţionale se regăsescscaune de tip şezlong care fac din orice călătorie o experienţă devis.

Înspate se poate amenaja un mini birou existând îndeajuns spaţiupentru a lucra, sau a te relaxa, frapiera pentru băuturi ocupând unloc central în habitaclu. Nu se menţionează preţul acestei"caleşti"moderne, dar probabilrivalizează cu limuzinele dedicate Maybach sau Rolls-Royce Phantom,ţinând că se adresează în principal Orientului Mijlociu.