Range Rover Sport Vesuvius by Project Kahn

Tunerul britanic de automobile s-a ocupat de un model autohton, imprimându-i un aspect exterior inedit şi un interior de calitate.

Range Rover Sport Vesuvius by Project Kahn Range Rover Sport Vesuvius by Project Kahn
Casa de tuning cu sediul în UK a creat pentru luxosul SUV un bodykit cu totul nou. Acesta include spoilere noi, aripe evazate, grilă faţă şi guri de aerisire laterale noi şi un sistem de evacuare Kahn. Adiţional, noul model beneficiază de un paintjob în două culori şi de jante Kahn 22” RS-X Forged Wheels.

În interior tema bicoloră este continuată de pielea perforată regăsită pe scaune, cotieră şi feţele de uşi. Cei care vor apela pentru serviciile tunerului britanic vor primi cadou şi un ceas special care se va asorta perfect cu interiorul şic.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.