Range Rover SuperSport II by Overfinch

Autor: Silviu Draganescu 03 iul. 2008 Tuning auto

Range Rover SuperSport II by Overfinch Debutul noului model a avut loc la Salon Prive Luxury and Supercar Show pe 2 iulie, unde altundeva decât într-un spaţiu exclusivist, la Hurlingham Club în Londra. Realizat pe baza lui Range Rover Sport, agresivul SuperSport II este obţinut prin adăugarea a 10 noi piese de caroserie combinate cu jante de 20 sau 22 de inch încălţate cu pneuri pe măsură.

Printre modificări mai întâlnim şi un nou volan sport, ceasuri de bord sport şi etriere vopsite. Overfinch oferă noul SuperSport II cu trei motorizări, două dieseluri, V6 şi V8 şi un propulsor pe benzină supraalimentat, de 4,2 litri cu 8 cilindri în V, toate fiind disponibile cu un mic chip tuning. Preţurile încep de la 59.995 de lire sterline sau aproximativ 120.000 de dolari. Iar când ai atâţia bani, puţin îţi mai pasă de preţul combustibilului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide