Range Rover SuperSport II by Overfinch

Doritorilor de SUV-uri extravagante tocmai li s-a mărit oferta cu un nou exemplar, construit de cei de la Overfinch.

Range Rover SuperSport II by Overfinch Range Rover SuperSport II by Overfinch

Range Rover SuperSport II by Overfinch Debutul noului model a avut loc la Salon Prive Luxury and Supercar Show pe 2 iulie, unde altundeva decât într-un spaţiu exclusivist, la Hurlingham Club în Londra. Realizat pe baza lui Range Rover Sport, agresivul SuperSport II este obţinut prin adăugarea a 10 noi piese de caroserie combinate cu jante de 20 sau 22 de inch încălţate cu pneuri pe măsură.

Printre modificări mai întâlnim şi un nou volan sport, ceasuri de bord sport şi etriere vopsite. Overfinch oferă noul SuperSport II cu trei motorizări, două dieseluri, V6 şi V8 şi un propulsor pe benzină supraalimentat, de 4,2 litri cu 8 cilindri în V, toate fiind disponibile cu un mic chip tuning. Preţurile încep de la 59.995 de lire sterline sau aproximativ 120.000 de dolari. Iar când ai atâţia bani, puţin îţi mai pasă de preţul combustibilului.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.