RENNtech GLK la SEMA

Pentru show-ul de la finalul anului americanii de la RENNtech au pregătit o variantă modificată a micului SUV german. Şi nu sunt singurii.

RENNtech GLK la SEMA RENNtech GLK la SEMA

Interesanta gura de aerisireSe pare că nu a deranjat foarte mult faptul că noul Mercedes GLK a fost maşina uneia din protagonistele filmului "Sex and the city", pentru că succesul de care se bucură este deja mirific pentru contabilii germani. la ediţia SEMA de anul acesta RENNtech vine cu un GLK modificat cu inspiraţii direct din competiţia Pikes Peak. Se pare că modelul prezentat va fi dotat cu primul tren de rulare hibrid creat de americanii de la RENNtech.

Mai multe informaţii vom afla cel mai probabil în apropierea salonului, acolo unde se pare că GLK va veni în mai multe exemplare, preparate de Brabus, Blvd Customs şi Legendary Motorcars.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.