Roll-Royce Drophead Coupe by Project Kahn

Project Kahn este un tuner în expansiune, dovadă faptul că au trecut la personalizat automobile cu tradiţie şi istorie, precum acest Rolls Royce Drophead Coupe, care este însă modificat mult prea puţin...

Roll-Royce Drophead Coupe by Project Kahn Roll-Royce Drophead Coupe by Project Kahn

Jante si nimic altceva...Cei de la Project Kahn se dovedesc mai degrabă foarte pricepuţi în arta fotografiei, decât în ale tuningului. Să analizăm modelul de faţă, care, deşi este promovat ca un nou produs modificat de tunerul german, are de fapt foarte puţine adăugiri faţă de versiunea de serie, din care derivă.

Cea mai notabilă modificare este înlocuirea jantelor, cu unele Dark Mist, mai mari şi mai late, cu dimensiunea de 22 de inchi, dar nici pe departe aşa de spectaculoase precum cele la Bentley Continental GTS. Noile roţi vin atât în argintiu deschis, cât şi într-o nuanţă mai închisă, fumurie. Sigla centrala Rolls Royce este însă păstrată. De asemenea, modelul vine garnisit în habitaclu cu lemn Elm Cluster Veneer Wood, tetiere personalizate RR, conector pentru iPod şi covoraşe de lână, adică cu aceleaşi opţionale pe care le poţi comanda chiar tu la orice dealer Rolls Royce.

Avantajul este că nu trebuie să mai aştepţi ani după acest model şi îl poţi avea mult mai repede, desigur dacă te ţine să plăteşti aproape 350.000 de euro cu tot cu taxe. Dar putem spune că singura preparare serioasă este a pozelor, care arată într-adevăr spectaculos, aşa cum ne-a obişnuit Project Kahn, fie că este vorba de Bentley GTS sau SsangYong

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.