Roll-Royce Drophead Coupe by Project Kahn

Autor: Cosmin Iordache 07 ian. 2009 Tuning auto

Jante si nimic altceva...Cei de la Project Kahn se dovedesc mai degrabă foarte pricepuţi în arta fotografiei, decât în ale tuningului. Să analizăm modelul de faţă, care, deşi este promovat ca un nou produs modificat de tunerul german, are de fapt foarte puţine adăugiri faţă de versiunea de serie, din care derivă.

Cea mai notabilă modificare este înlocuirea jantelor, cu unele Dark Mist, mai mari şi mai late, cu dimensiunea de 22 de inchi, dar nici pe departe aşa de spectaculoase precum cele la Bentley Continental GTS. Noile roţi vin atât în argintiu deschis, cât şi într-o nuanţă mai închisă, fumurie. Sigla centrala Rolls Royce este însă păstrată. De asemenea, modelul vine garnisit în habitaclu cu lemn Elm Cluster Veneer Wood, tetiere personalizate RR, conector pentru iPod şi covoraşe de lână, adică cu aceleaşi opţionale pe care le poţi comanda chiar tu la orice dealer Rolls Royce.

Avantajul este că nu trebuie să mai aştepţi ani după acest model şi îl poţi avea mult mai repede, desigur dacă te ţine să plăteşti aproape 350.000 de euro cu tot cu taxe. Dar putem spune că singura preparare serioasă este a pozelor, care arată într-adevăr spectaculos, aşa cum ne-a obişnuit Project Kahn, fie că este vorba de Bentley GTS sau SsangYong

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide