Rolls Royce Phantom Extended Wheelbase by Wald International

Cei de la Wald International au preparat un Rolls Royce Phantom cu ampatament lung. Iar rezultatul poate concura la titulatura de ”cel mai cel Phantom din lume”. Nu credeţi?

Rolls Royce Phantom Extended Wheelbase by Wald International Rolls Royce Phantom Extended Wheelbase by Wald International

Tunerul Wald International se ocupă, în general, de maşini mai puţin extravagante. Însă acum ne oferă o adevărată demonstraţie de forţă, prin tunarea acestui superluxos Rolls Royce Extended Wheelbase, dedicat miliardarilor fani ai seriei "Men in Black".

Dacă un Rolls Royce Phantom normal vi se pare că e un fel de tanc de lux pe patru roţi, înseamnă că maşina tunată de Wald (un Phantom EW Sports Line Black Bison Edition) este un adevărat Panzer, care sigur va fi pe placul oricărui businessman care vrea să inspire putere şi chiar teamă.

Monstrul are dreptul la un set de jante Renovatio, concepute de Wald International, având 24 inch şi un aspect sofisticat şi care inspiră pur şi simplu lux. La nivel exterior, maşina de faţă are spoilerele modificate, într-un stil cam sportiv faţă de ceea ce inspiră un Phantom negru.

Spoilerul frontal are partea inferioară total redesenată, cu trei mari fante de aerisire, cu ornamente împletite, pe laterale fiind integrate lumini de poziţie cu LED-uri. În spate, spoilerul are integrat un mic difuzor, iar evacuările rotunde şi cromate sunt mult mai vizibile. Există chiar şi un eleron, care îi conferă spatelui o notă interesantă de agresivitate, sau praguri laterale profilate aerodinamic.

Ca un ultim detaliu exclusivist, "branhiile" din aripile faţă beneficiază de ornamente cromate, care am putea spune că se completeazî fericit cu cele din praguri sau cu ramele cromate ale suprafeţei vitrate. Totuşi, tabloul general nu reuşeşte să scape de impresia de bling, cel mai probabil acest Phantom urmând să atragă atenţia vreunui rapper milionar, dornic de a epata.

În ce priveşte interiorul, nu mai are sens să amintim posibilităţile aproape infinite de personalizare oferite de constructor, în timp ce motorizarea V12, de origine BMW, rămâne neschimbată, oferind tot 460 CP şi un cuplu de 720 Nm. Cât despre preţ, mai interesează pe cineva câte sute de mii de euro va costa acest Rolls Royce Phantom by Wald?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.