Rolls Royce Phantom Extended Wheelbase by Wald International

Cei de la Wald International au preparat un Rolls Royce Phantom cu ampatament lung. Iar rezultatul poate concura la titulatura de ”cel mai cel Phantom din lume”. Nu credeţi?

Rolls Royce Phantom Extended Wheelbase by Wald International Rolls Royce Phantom Extended Wheelbase by Wald International

Tunerul Wald International se ocupă, în general, de maşini maipuţin extravagante. Însă acum ne oferă o adevăratădemonstraţie de forţă, prin tunarea acestui superluxos Rolls RoyceExtended Wheelbase, dedicat miliardarilor fani ai seriei"Men in Black".

Rolls Royce Phantom Extended Wheelbase tunat de Wald International: un adevărat Panzer negru

Dacă un Rolls Royce Phantom normal vi se pare că e un fel de tanc delux pe patru roţi, înseamnă că maşina tunată de Wald (unPhantom EW Sports Line Black Bison Edition) este un adevăratPanzer, care sigur va fi pe placul oricărui businessmancare vrea să inspire putere şi chiar teamă.

Monstrul are dreptul la un set de jante Renovatio,concepute de Wald International, având 24 inch şi unaspect sofisticat şi care inspiră pur şi simplu lux. La nivelexterior, maşina de faţă are spoilerele modificate, într-un stilcam sportiv faţă de ceea ce inspiră un Phantom negru.

Wald a modificat spoilerele acestui Rolls Royce Phantom cu unele mai sportive

Spoilerul frontal are partea inferioară total redesenată,cu trei mari fante de aerisire, cu ornamente împletite, pelaterale fiind integrate lumini de poziţie cu LED-uri. Înspate, spoilerul are integrat un mic difuzor, iar evacuărilerotunde şi cromate sunt mult mai vizibile. Există chiar şi uneleron, care îi conferă spatelui o notă interesantă deagresivitate, sau praguri laterale profilate aerodinamic.

Ca un ultim detaliu exclusivist, "branhiile" din aripilefaţă beneficiază de ornamente cromate, care am putea spunecă se completeazî fericit cu cele din praguri sau cu ramele cromateale suprafeţei vitrate. Totuşi, tabloul general nu reuşeşte săscape de impresia de bling, cel mai probabil acest Phantom urmândsă atragă atenţia vreunui rapper milionar, dornic de a epata.

Wald a dotat acest Rolls Royce Phantom cu jante Renovatio de 24 inch

În ce priveşte interiorul, nu mai are sens să amintimposibilităţile aproape infinite de personalizare oferite deconstructor, în timp ce motorizarea V12, de origine BMW, rămâneneschimbată, oferind tot 460 CP şi un cuplu de 720 Nm. Câtdespre preţ, mai interesează pe cineva câte sute de mii de euro vacosta acest Rolls Royce Phantom by Wald?

Rolls Royce Phantom Extended Wheelbase Sports Line Black Bison - putin cam bling, nu credeti?