Rolls Royce Phantom "Matte Black"

Un olandez cu mulţi bani s-a gândit că denumirea Rolls Royce Phantom ar fi mai potrivită dacă maşina de lux ar arăta ca o fantomă a şoselelor.

Prea multe detalii nu înţeleg din olandeză, dar e clar că proprietarul acestui Rolls Royce Phantom s-a concentrat pe aspectul maşinii - orice urmă de ornament cromat sau vopsea metalizată a dispărut, lăsând locul unui negru mat omniprezent. Nici jantele, nici statueta "Spirit of Ecstasy" nu fac excepţie de la regulă, astfel că nu m-ar mira să vedem în curând maşina în vreun film low-budget cu vampiri sau vârcolaci...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.