RUF Dakara - Un Porsche Cayenne 911

Iată un tuner care încearcă să respecte tradiţia Porsche mai bine decât producătorul german, şi montează clasicele faruri rotunde pe modelul Cayenne.

RUF Dakara - Un Porsche Cayenne 911 RUF Dakara - Un Porsche Cayenne 911

RUF vrea să ne convingă de faptul că un asemenea tratament estetic nu doar că păstrează tradiţia Porsche dar îi conferă SUV-ului un aspect sportiv, ce aduce aminte inevitabil de modelele 911. RUF Dakara este practic un kit de tuning ce la nivel estetic se potriveşte la orice Cayenne. Noile blocuri optice, pragurile mai mari sau jantele de 22 de inch nu sunt doar cu rol estetic, ci vin dublate de performanţe pe măsură.

Motorul V8 supraalimentat ajunge la 600 CP la 6000 rpm, cuplul maxim de 890 Nm fiind livrat de la 3000 rpm, astfel încât acceleraţia de la 0 la 100 km/h se face în doar 4,8 secunde. Iar cum asemenea performanţe trebuie atent armonizate, modificări au fost aduse şi la nivelul frânelor (acolo unde se pot comanda şi unele ceramice) sau la sistemul de suspensie.

În interior, High End Mutimedia System cu recepţie TV şi acces la Internet. E suficient?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.