RUF RGT-8 Porsche 997 V8

RUF este unul dintre cei mai importanţi tuneri Porsche, maşinile preparate fiind de un exclusivism ridicat. Cea mai nouă creaţie este un Porsche 997 cu motor V8.

RUF RGT-8 Porsche 997 V8 RUF RGT-8 Porsche 997 V8

Motor V8 pe 911RUF este mai mult decât un simplu tuner. Maşinile preparate de acesta se depărtează mult de modelele de serie. De exemplul ultimul lor model cret: RGT-8 Porsche 997 V8. S-a luat un Porsche 977 şi s-a montat un motor V8 special creat pentru acesta. Date tehnice: cilindree de 4,5 litr, putere maximă de 550 CP la 8500 rpm plus un cuplu de 500 Nm la 5400 rpm.

Cu o greutate mai mică de 200 de kilograme şi o cutie manuală cu şase trepte, uzina de forţă reuşeşte să transmită toată puterea roţilor din spate, echipate cu pneuri Michelin Sport Cup şi jante de 19 inch. SIstemul de frânare cu discuri ceramice asigură un comportament sigur pe circuit, performanţele fiind asigurate şi de o greutate redusă: uşile şi capota sunt făcute din aluminiu, aripa spate din fibră de carbon.

În interior regăsim un roll-cage şi în mod foarte interesant, un bord modificat preluat de la Porsche Cayman. Performanţele şi preţul modelului RUF RGT-8 Porsche 997 sunt momentan necunoscute.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.