Ruşii se pricep la tuning: BMW X6 Interceptor by Met-R

Designerul rus Zaur Khalilov s-a gândit să deseneze un BMW X6 mai agresiv, aşa încât vine cu această propunere de tuning estetic pentru SUV-ul german. Iar tunerul Met-R se ocupă de producerea componentelor.

BMW X6 Interceptor tuningPentru ineditul BMW X6, mai mulţi tuneri au venit cupropuneri care mai de care mai atractive pentru cei care vor camaşina lor să fie cât mai agresivă şi să întoarcă multe capete pestradă.

Rusul Zaur Khalilov intră şi el în horă, propunând un pachet deaccesorii estetice menite să sporească şi mai mult impresia desportivitate a SUV-ului german. Iar de punerea în practică aacestei propuneri se ocupă tunerul rus Met-R, care a apelatla fibra de carbon pentru a crea X6 Interceptor.

Noul spoiler frontal îl depăşeşte chiar şi pe cel de pe versiunea de vârf X6 M, având grile de aerisirefoarte generoase. În plus, pe laterale şi-au găsit loculdouă perechi de proiectoare de ceaţă, destul de inspiratintegrate.

Tot în partea din faţă se remarcă tratamentul la care au fostsupuse farurile (care primesc nişte "pleoape" agresive), în timp cegrila cu cei doi "rinichi" este acum vopsită în negru mat şi arelamele groase în partea superioară, în linie cu ornamentelefarurilor. Partea frontală pare, astfel, mult mai sportivă şi maiagresivă.

Kit estetic din fibra de carbonDin spate, X6 Interceptornu este cu mult mai evoluat decât un X6 M, darmodificările există: în loc de două perechi de evacuări rotundeavem acum două evacuări trapezoidale, integrate în spoiler; parteainferioară a spoilerului beneficiază de un difuzor mult maigeneros, din fibră de carbon; hayonul primeşte un foarte discretmini-eleron din fibră de carbon.

Lateralul maşinii este garnisit atât cu praguri proeminente, câtmai ales cu bosaje mult mai late pentru roţi, care beneficiază defante de aerisire în faţă şi în spate. Jantele pornesc de la 20",fiind de origine BBS, iar garda la sol este coborâtăsuplimentar.

Interesant că, deşi maşina capătă un look foarte evoluat, iarcomponentele sunt realizate din fibră de carbon, preţulpentru kitul Interceptor dedicat lui BMW X6 se anunţă unul decent,în jurul sumei de 10.000 euro.