Saab 9-3 Cabriolet by Hirsch

Hirsch Performance a prezentat de curând ultima creaţie a sa, un Saab 9-3 Cabriolet subtil modificat.

Saab 9-3 Cabriolet by Hirsch Saab 9-3 Cabriolet by Hirsch

Pornindu-se de la un 9-3 cu motorul V6 de 2,8 litri de 280 CP, cei de la Hirsch Performance i-au aplicat un tratament complet, atât estetic cât şi tehnic. Astfel, puterea maximă a crescut la 300 CP, în timp ce cuplul de 400 Nm ajută şi el la o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 6,4 secunde şi la atingerea unei viteze maximă de 260 km/h.

Avem şi o nouă suspensie plus noi discuri de frână de 345 de mm. Saab 9-3 Hirsch Edition vine şi cu o ornament la nivelul spoilerului faţă, o nouă grilă, un difuzor spate cu evacuare integrată şi jante de 19 inch disponibile în culorile negru mat şi argintiu satinat.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.