Startech converteşte un Range Rover într-un pickup. Există şi o veste bună…

Autor: Andrei Ştirbu 17 apr. 2015 Tuning auto

Aşadar, divizia Startech a atelierului german de tuning Brabus (cea care se ocupă de toate brandurile, mai puţin de Daimler) va prezenta la Salonul auto de la Shanghai 2015 un Range Rover pickup. 

În procesul de conversie către o versiune europeană a lui Cadillac Escalade EXT, Startech s-a debarasat de partea din spatele montantului C, făcând loc unei bene numai bună pentru câteva truse de golf. Sau câteva sticle de şampanie la gheaţă. Sau un ghepard domesticit. 

S-au folosit, în schimb, circa 100 de componente din aluminiu, oţel şi fibră de carbon, pentru ca bena să se ridice la calitatea prezentă în cazul vârfului de gamă Land Rover

În completare, Range Roverul pickup a primit un kit widebody, jante cu diametru de 23 de inci, un nou modul pentru suspensia pneumatică, o evacuare croită la comandă, un interior reamenajat şi 533 de cai-putere, obţinuţi din resoftarea V8-ului supraalimentat. 

Partea bună? Partea bună este că acest Range Rover pickup poate fi înscris ca utilitară, iar asta înseamnă impozit mai mic. 

via autoblog

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide