Startech converteşte un Range Rover într-un pickup. Există şi o veste bună...

Lumea probabil că are nevoie de un Range Rover pickup cum are nevoie peştele de o bicicletă. Dar dacă bicicleta vine cu avantaje financiare...?

Startech converteşte un Range Rover într-un pickup. Există şi o veste bună... Startech converteşte un Range Rover într-un pickup. Există şi o veste bună...

Aşadar, divizia Startech a atelierului german de tuning Brabus (cea care se ocupă de toate brandurile, mai puţin de Daimler) va prezenta la Salonul auto de la Shanghai 2015 un Range Rover pickup. 

În procesul de conversie către o versiune europeană a lui Cadillac Escalade EXT, Startech s-a debarasat de partea din spatele montantului C, făcând loc unei bene numai bună pentru câteva truse de golf. Sau câteva sticle de şampanie la gheaţă. Sau un ghepard domesticit. 

S-au folosit, în schimb, circa 100 de componente din aluminiu, oţel şi fibră de carbon, pentru ca bena să se ridice la calitatea prezentă în cazul vârfului de gamă Land Rover

În completare, Range Roverul pickup a primit un kit widebody, jante cu diametru de 23 de inci, un nou modul pentru suspensia pneumatică, o evacuare croită la comandă, un interior reamenajat şi 533 de cai-putere, obţinuţi din resoftarea V8-ului supraalimentat. 

Partea bună? Partea bună este că acest Range Rover pickup poate fi înscris ca utilitară, iar asta înseamnă impozit mai mic. 

via autoblog

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.