Studie Japan modifică BMW 1M – un mini M3 GTS

Autor: Laurenţiu Florescu 26 iun. 2012 Tuning auto

Modelul japonezilor de la Studie Japan este un „facelift” al unui proiect prezentat în urmă cu un an. La bază stă carismaticul BMW 1M, un model foarte apreciat pentru senzaţiile oferite atât pe circuit cât şi în afara acestuia. Se pare că evoluţia proiectului japonez tinde spre „fratele mai mare”, BMW M3 GTS, versiunea hardcore a celebrului M3.

Modelul bavarez a primit o suspenise KW, care are un rol funcţional foarte important , dar şi unul estetic, precum şi noi jante BBS. Culoarea Fire Orange este aceeaşi pe care o găsim şi pe M3 GTS. Pe lângă aceste modificări, Studie Japan a instalat un eleron negru mat de mari dimensiuni, iar frânele stock au fost înlocuite cu unele AP Racing.

Din păcate putere motorului a rămas aceeaşi. Propulsorul twin turbo de 3,0 litri produce în continuare 335 CP la 5.900 RPM şi 450 Nm între 1.500 RPM şi 4.500 RPM. Micul bavarez ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4,7 secunde şi se opreşte la insistenţele limitatorului electronic doar după ce acul vitezometrului arată valoarea de 250 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide