Super Challenger şi Super Cuda

Le Sema Mr. Norm vine cu două modele extrem de puternice realizate pe baza lui Dodge Challenger.

Super Challenger şi Super Cuda Super Challenger şi Super Cuda

Cine nu ar vrea asa ceva?Ambele maşini de show au fost realizate pornindu-se de la modelul Challenger SRT8, fiind dotate cu un V8 Hemi de 6,1 litri, supraalimentat, cu intercooler şi o putere maximă ce poate ajunge până la 900 CP. Clienţii pot alege însă şi puteri mai mici, începând de la 600 CP. Alte modificări tehnice mai găsim la nivelul suspensiei şi al sistemului de frânare.

Diferenţa stilistică între cele două modele constă în interpretarea modernă a grilei clasicului model Cuda din anii 1970 regăsită pe modelul omonim. Ambele Dodge-uri Challenger sunt oferite cu un pachet estetic ce constă în spoilere faţă şi spate, stickere, guri de aerisire şi noi jante. În interior, Mr. Norm oferă o gamă variată de accesorii.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.