Switzer E900 – Dopajul suprem pentru Nissan GT-R

Switzer este acel tuner la care ruşii îşi prepară exemplarele Nissan GT-R pentru a se putea măsura în acceleraţii supreme cu Bugatti Veyron. Acum a apărut versiunea supremă, Switzer E900.

Switzer E900 – Dopajul suprem pentru Nissan GT-R Switzer E900 – Dopajul suprem pentru Nissan GT-R

Switzer, fără îndoială, reuşeşte să scoată puteri exorbitantedin Nissan GT-R şi nu o dată am văzut ce pot face aceşti bolizicustom, chiar şi umăr la umăr cu Bugatti Veyron. Dacă până acum SwitzerP800 era exemplarul suprem, dezvoltând 800 CP, americanii vin acumcu ceva mai radical. Atât de radical încât au trebuit să foloseascăetanol pentru a stoarce şi mai mult din motorul de 3.8 litri.Astfel Switzer E900 dezvoltă 900 CP şi creatorii săi spun căpoate accelera de la 100 la 210 km/h în mai puţin de 6secunde.

Switzer E900

Pentru a facefaţă explozivului motor, care se prezintă cu injectoare mărite,transmisia a fost de asemenea schimbată cu un produsă în NouaZeelandă de către Dodson Motorsport, cea de serie fiind în pericolsă cedeze la herghelia de cai nărăvaşi. O facilitate cu care maivine acest model este şi suspensia ajustabilă în treitrepte, jante BBS pe20 inch, mai late însă decât cele normale pentru a putea puneputerea la sol.

Un alt avantajal acestui bolid, este şi faptul că e considerabil mai eco decâtP800, datorită folosirii E85, un combustibil făcut în principal dincereale. Preţul nu a fost încă făcut public, dar sigur ruşiiamatori de liniuţe se pregătesc deja de un upgrade.