Switzer E900 – Dopajul suprem pentru Nissan GT-R

Switzer este acel tuner la care ruşii îşi prepară exemplarele Nissan GT-R pentru a se putea măsura în acceleraţii supreme cu Bugatti Veyron. Acum a apărut versiunea supremă, Switzer E900.

Switzer E900 – Dopajul suprem pentru Nissan GT-R Switzer E900 – Dopajul suprem pentru Nissan GT-R

Switzer, fără îndoială, reuşeşte să scoată puteri exorbitante din Nissan GT-R şi nu o dată am văzut ce pot face aceşti bolizi custom, chiar şi umăr la umăr cu Bugatti Veyron. Dacă până acum Switzer P800 era exemplarul suprem, dezvoltând 800 CP, americanii vin acum cu ceva mai radical. Atât de radical încât au trebuit să folosească etanol pentru a stoarce şi mai mult din motorul de 3.8 litri. Astfel Switzer E900 dezvoltă 900 CP şi creatorii săi spun că poate accelera de la 100 la 210 km/h în mai puţin de 6 secunde.

Pentru a face faţă explozivului motor, care se prezintă cu injectoare mărite, transmisia a fost de asemenea schimbată cu un produsă în Noua Zeelandă de către Dodson Motorsport, cea de serie fiind în pericol să cedeze la herghelia de cai nărăvaşi. O facilitate cu care mai vine acest model este şi suspensia ajustabilă în trei trepte, jante BBS pe 20 inch, mai late însă decât cele normale pentru a putea pune puterea la sol.

Un alt avantaj al acestui bolid, este şi faptul că e considerabil mai eco decât P800, datorită folosirii E85, un combustibil făcut în principal din cereale. Preţul nu a fost încă făcut public, dar sigur ruşii amatori de liniuţe se pregătesc deja de un upgrade.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.