Taxiul de 615 CP – Mercedes C63 AMG by Wimmer RS

Autor: Adrian Mihălţianu 16 iul. 2012 Tuning auto

Wimmer RS nu este una dintre cele mai cunoscute companii de tuning, dar nu puteam trece cu vederea noua lor creaţie. Modelul de la care s-a pornit a fost un Mercedes-Benz C63 AMG Wagon, o maşină despre care nu putem spune că duce lipsă de putere. Totuşi, germanii susţin că cei 450 CP livraţi de motorul de 6,2 litri nu sunt suficienţi aşa că au garnisit V8-ul AMG cu câteva bunătăţi.

După ce s-a montat o chiulasă nouă, un arbore cu came mai performant, un sistem de evacuare sport şi o unitate de comadă a motorului upgradată, puterea propulsorului a ajuns în dreptul valorii de 615 CP, suficient pentru a face de râs multe supercar-uri.

Pentru ca putea controla surplusul de putere, tunerul german a instalat o suspensie sport special construită de KW pentru acest model, distanţiere H&R şi un difierenţial cu patinare limitată de la Drexler Company. Jantele BBS de 19 inci dau au aer de motorsport modelului din Stuttgart, iar cauciucurile performante Dunlop se ocupă de siguranţa pasagerilor. Din păcate, Wimmer RS nu a făcut public preţul pachetului de tuning.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide