TechArt GTStreet Cabriolet

Pe baza unui 911 Turbo Cabriolet, nemţii de la TechArt au pregătit un Convertible capabil de o viteză maximă de 345 km/h.

TechArt GTStreet Cabriolet TechArt GTStreet Cabriolet

Porsche-TechArt-GTStreet-ConvertiblePorche 911 Turbo Cabriolet nu a fost niciodată un model lent, cu 480 CP şi o acceleraţie până la prima sută de km în mai puţin de 4 secunde, fiind un adevărat supercar. Tunerul german TechArt a considerat însă că este loc de mai bine, prezentând în consecinţă la Salonul Auto de la Geneva noul GTStreet convertible.

TechArt este unul din cei mai renumiţi tuneri Porsche, iar ultima lor creaţie se înscrie perfect în trendul creat. Cu o putere de 630 CP, modelul atinge o viteză maximă de 345 km/h şi este de aşteptat să mişte acul vitezometrului de la zero la 100 km/h în mai puţin de 3,6 secunde. La astfel de performanţe s-a ajuns prin folosirea intensivă a componentelor din fibră de carbon, prin montarea unui filtru de aer sport, un intercooler mai eficient şi un sistem de evacuare complet modificat.

Frânele vin cu etriere din aluminiu cu şase pistonaşe pe faţă şi patru pe spate, ce se pot admira printre spiţele jantelor de 20 de inch încălţate cu pneuri Michelin Pilot Sport Cup Plus 245/30 şi 315/25 ZR pe spate. Preţul noului GTstreet Cabriolet începe de la 255.000. Destul de semnificativ.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.