Techart GTstreet R

Nu, nu este o pleonasm, ci semnifică tuningul puternic adus de cei de la Techart modelului 911 Turbo, care acum dezvoltă peste 600 CP.

Techart GTstreet R Techart GTstreet R

Eleron imens pe partea din spateTechArt ne atrage atenţia iniţial prin modificările exterioare, cu multe părţi din fibră de carbon, spoilere evident puternic modificate, o capotă aerodinamică şi jante TechArt Formula III de 20 de inch, încălţate de pneuri Michelin Pilot Sport Cup Plus de 245/30 şi 315/25.

Motorul standard de 3,6 litri dublu supraalimentat, ce are o putere maximă standard de 480CP a ajuns acum la 660 CP  şi un cuplu maxim de 860 Nm. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h se realizează în 3,4 secunde iar viteza maximă ajunge acum la 340 km/h. Iar la aceste performanţe s-a ajuns prin folosirea filtrelor de aer sport, admisie modificată, intercoolere speciale şi un un sistem de evacuare sport. Şi nu în ultimul rând, avem şi două turbine noi. Era de aşteptat la o asemenea putere, nu?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.