Tesla Roadster by Brabus

Brabus a trecut de la o extremă la alta. După ce a preparat monştrii Mercedes capabili de tone de emisii de CO2 în atmosferă tunerul german trece la ceva total verde: Tesla Roadster.

Tesla Roadster by Brabus Tesla Roadster by Brabus

Putine vom vedea pe stradaSe vede că sunt la început: la partea tehnică nu au umblat, neriscând şă-şi ardă nasul prin transmisia electrică a modelului Roadster. În schimb Brabus s-a ocupat de partea estetică. A montat noi jante, un sistem de sunet de imită zgomotul unui V8, eleron spate, blocuri optice modificate, neone pe sub maşină şi LED-uri în maşină şi în afara ei.

Poate că nu sunt eu obişnuit cu tuninigul la modelele electrice, dar oare aceste modificări fac cinste lui Brabus?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.