Toyota Land Cruiser 4,5l V8 by Delta 4x4

Dacă un Land Cruiser nu este suficient de impunător, atunci Delta 4x4 intervine pentru a avea grijă ca acest lucru să se schimbe.

Toyota Land Cruiser 4,5l V8 by Delta 4x4 Toyota Land Cruiser 4,5l V8 by Delta 4x4
Kitul de tuning al comerciantului bavarez Delta 4x4 cuprinde în primul rând o serie de bare cromate montate pe toate părțile coroseriei, cu scopul precis de a mări agresivitatea modelului, așa cum îi stă bine unui off-roader gigantic. Jantele de 20 sau 23 de inch lasă la vedere un nou sistem de frânare cu discuri late de 396 mm prinse în menghina etrierilor cu șase pistonașe.

Toyota Land Cruiser Delta 4x4La partea tehnică, modificările aduse imensului V8 diesel de 4,5 litri constau așa cum era de aștept, în schimbarea unor parametrii ai computerului de injecție, ce poate arde motorină până când atinge puterea maximă de 318 CP, un plus de 32 CP față de versiunea standard. Și cuplul motor a crescut cu 130 Nm, pănă la 780, o cantitate mai mult decât decentă. Timpul de accelerație 0-100km/h a scăzut cu 0,4 secunde până la 7,8 secunde, în timp ce viteza maximă este acum de 218 km/h.

Pachetul de tuning este disponibil și pe bucăți, doritorii putând comanda de exemplu doar modificările necesare creșterii puterii, la un preț aproape de 2000 de euro. Dar cel mai scump upgrade va fi cel legat de schimbarea roților cu unele încălțate de pneuri Continental Sport Contact 305/40R23 ce îl vor sărăci pe proprietar cu 7100 euro, sumă ce include însă TVA-ul și montajul.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.