Toyota RAV4 V6 Performance Sport Concept

Toyota a zis că nu ar fi o idee rea să vină cu un RAV 4 modificat la SEMA. Din păcate a venit cu unul deghizat în Pontiac.

Toyota RAV4 V6 Performance Sport Concept Toyota RAV4 V6 Performance Sport Concept

Jantele sunt de 22 de inchSau cel puţin aceasta este prima impresie când priveşi modelul mai ales din faţă. Pentru că practic Toyota nu se ocupă de asemenea modificări, i-au însărcinat de cei de la MV Designz să vină cu un model cu totul inedit. Ce a ieşit, vedeţi în pozele alăturate. Un kit estetic agresiv, cu spoilere modificate, o grilă faţă total nouă şi jante de 22 de inch.

Gura de aerisire de pe capotă este adusă parcă din ultimul Need For Speed în timp ce acoperişul panoramic vine în contradicţie cu aspectul agresiv sportiv. Şi ambianţa interioară a fost uşor modificată de cei de la Reyes, însă la cam atât se reduce acest concept. Rămâne de văzut dacă se va transpune ceva şi în varianta de serie.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.