Tunerul german Reifen Koch modifică modelul Ford Mustang

Autor: Laurenţiu Florescu 20 mart. 2012 Tuning auto

Dacă ai un Ford Mustang 2010 şi nu eşti mulţumit de aspectul exterior, poţi alege noul pachet „Konquistador” oferit de Reifen Koch.

În suma de 8.000 euro vei primi un kit exterior Cervini ce accentuează caracterul retro al maşinii prin prezenţa proiectoarelor de mari dimensiuni in grila spoilerului faţa. Pentru a completa look-ul clasic compania germană oferă posibilitatea de a opta pentru un sistem de evacuare laterala ce ne duce cu gandul la Shelby Cobra.

Ford Mustang Konquistador by Reifen Koch

Tunerul german oferă ca opţiune montarea sistemului HLS (Hydraulic Lift System) prin care se poate modifica garda la sol. Astfel viitorii clienţi se pot bucura de look-ul noului lor Mustang fără a avea emoţii de fiecare dată când trec peste denivelări.

Motorul V8 de 4,6 litri nu a fost modificat, dezvoltând în continuare 420 CP. În schimb s-a lucrat foarte mult la îmbunătăţirea manevrabilităţii, Konquistador fiind dotat cu un sistem de frânare Brembo dar şi cu un kit de suspensie coilover KW

Întreaga imagine este completată de jantele de 20 inch marca Gotham îcălţate cu anvelope Dunlop de dimensiunile 265/35R20 pe faţa şi 305/30R20 pe spate.

Ford Mustang konquistador by reifen Koch

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide