Tunerul german Reifen Koch modifică modelul Ford Mustang

Ford Mustang nu este o maşină care trece neobservată. Totuşi, tunerul german Reifen Koch crede că este prea cuminte şi oferă un pachet senzaţional pentru un plus de agresivitate.

Tunerul german Reifen Koch modifică modelul Ford Mustang Tunerul german Reifen Koch modifică modelul Ford Mustang

Dacă ai un Ford Mustang 2010 şi nu eşti mulţumit de aspectul exterior, poţi alege noul pachet "Konquistador" oferit de Reifen Koch.

În suma de 8.000 euro vei primi un kit exterior Cervini ce accentuează caracterul retro al maşinii prin prezenţa proiectoarelor de mari dimensiuni in grila spoilerului faţa. Pentru a completa look-ul clasic compania germană oferă posibilitatea de a opta pentru un sistem de evacuare laterala ce ne duce cu gandul la Shelby Cobra.

Ford Mustang Konquistador by Reifen Koch

Tunerul german oferă ca opţiune montarea sistemului HLS (Hydraulic Lift System) prin care se poate modifica garda la sol. Astfel viitorii clienţi se pot bucura de look-ul noului lor Mustang fără a avea emoţii de fiecare dată când trec peste denivelări.

Motorul V8 de 4,6 litri nu a fost modificat, dezvoltând în continuare 420 CP. În schimb s-a lucrat foarte mult la îmbunătăţirea manevrabilităţii, Konquistador fiind dotat cu un sistem de frânare Brembo dar şi cu un kit de suspensie coilover KW

Întreaga imagine este completată de jantele de 20 inch marca Gotham îcălţate cu anvelope Dunlop de dimensiunile 265/35R20 pe faţa şi 305/30R20 pe spate.

Ford Mustang konquistador by reifen Koch

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.