Tuning a la BMW M3 GT2 by GTHaus

Se pare că "M3 GT2" a devenit un indicativ de foarte mare interes pentru pasionaţii sportivităţii bavareze. GTHaus, deşi este cunoscut a un specialist al sistemelor de evacuare racing, propune un întreg program de modificare a lui M3 în stil GT2.

M3 cu look GT2, by GTHausDacă ai un BMW M3 şi ţii neapărat să îţi faci bolidul să arate ca şi cum ar concura în cursa de anduranţă de la Nurburgring, poţi apela la tunerul american GTHaus, care oferă un program amplu de modificare a maşinii în stil M3 GT2.

Pentru look-ul exterior este propus un body kit foarte agresiv, cu elemente din fibră de carbon: bosaje forate proeminente ale roţilor (mai ales cele din spate), un spoiler frontal total modificat şi cu un imens splitter, un spoiler spate cu grile de aerisire laterale şi, bineînţeles, un eleron de foarte mari dimensiuni, inspirat direct din lumea racing.

Kitul costa 12.500 USDPreţul pentru acest body-kit: circa 12.500 USD, destul de convenabil, având în vedere că un astfel de M3 "street legal" ar băga spaima în orice fan al liniuţelor - caroseria vopsită în alb şi garnisită cu roşu-albastru respiră Motorsport.

Jantele de 20" sunt din trei părţi, iar printre cele 15 spiţe se pot observa noile discuri de frână semnate de Brembo, în timp ce suspensia beneficiză de arcuri de origine KW. Evacuarea, după cum era normal, a fost înlocuită cu una concepută special pentru a oferi maşinii un sunet cât mai sportiv.

Motorul se pare că nu a trecut prin nici un fel de cură de modificări, deşi se pare că se lucrează la o versiune supraalimentată, astfel încât puterea şi performanţele să se ridice la înălţimea look-ului maşinii.

BMW M3 GT2 look by GTHaus a fost prezentat fanilor cu ocazia BimmerFest 2010, care a avut loc în California.

Pentru BMW M3 GT2, tunerul GTHaus propune un kit exterior din fibra de carbon, foarte agresiv

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.