Tuning a la BMW M3 GT2 by GTHaus

Se pare că "M3 GT2" a devenit un indicativ de foarte mare interes pentru pasionaţii sportivităţii bavareze. GTHaus, deşi este cunoscut a un specialist al sistemelor de evacuare racing, propune un întreg program de modificare a lui M3 în stil GT2.

M3 cu look GT2, by GTHausDacă ai un BMW M3 şi ţii neapărat să îţi faci bolidul săarate ca şi cum ar concura în cursa de anduranţă de la Nurburgring, poţiapela la tunerul american GTHaus, care oferă un programamplu de modificare a maşinii în stil M3 GT2.

Pentru look-ul exterior este propus un body kit foarteagresiv, cu elemente din fibră de carbon: bosaje forateproeminente ale roţilor (mai ales cele din spate), un spoilerfrontal total modificat şi cu un imens splitter, un spoiler spatecu grile de aerisire laterale şi, bineînţeles, un eleron de foartemari dimensiuni, inspirat direct din lumea racing.

Kitul costa 12.500 USDPreţul pentru acest body-kit: circa12.500 USD, destul de convenabil, având în vedere că unastfel de M3 "street legal" ar băga spaima în orice fan alliniuţelor - caroseria vopsită în alb şi garnisită cu roşu-albastrurespiră Motorsport.

Jantele de 20" sunt din trei părţi, iar printre cele 15 spiţe sepot observa noile discuri de frână semnate de Brembo, în timp cesuspensia beneficiză de arcuri de origine KW. Evacuarea, după cumera normal, a fost înlocuită cu una concepută specialpentru a oferi maşinii un sunet cât mai sportiv.

Motorul se pare că nu a trecut prin nici un fel de cură demodificări, deşi se pare că se lucrează la o versiunesupraalimentată, astfel încât puterea şi performanţele săse ridice la înălţimea look-ului maşinii.

BMW M3 GT2 look by GTHaus a fost prezentat fanilor cu ocaziaBimmerFest 2010, care a avut loc în California.

Pentru BMW M3 GT2, tunerul GTHaus propune un kit exterior din fibra de carbon, foarte agresiv