Hot  Tuning "AŞA NU": Hyundai Coupe transformat în Galateea Revision

Care dintre cele două ţi se pare mai potrivită pentru titlul de "Miss Kitsch": blonda sau maşina?

Tuning "AŞA NU": Hyundai Coupe transformat în Galateea Revision Tuning "AŞA NU": Hyundai Coupe transformat în Galateea Revision

Dacă nu ştiai cum poţi să transformi o maşină cu un designdiscutabil, cum este Hyundai Coupe, într-o maşină tunată care arată foarte kitsch,ia exemplul celor de la Galateea Auto.

VEZIGALERIA FOTO CU GALATEEA REVISION

Aceştia oferă un kit estetic pentru modelul coreean,care transformă maşina într-o creaţie bizară, dar cu unnume relativ pompos: Galateea Revision. Să nu credeţi căpreţul acestui kit este direct proporţional cu reuşitaestetică.

Hyundai Coupe transforat in Galateea Revision. Sau pretendent la titlul de Miss Kitsch

Dimpotrivă: toate componentele necesare pentru partea frontalăcostă 4.280 USD, iar pentru cele din spate trebuie plătiţi 1.380USD. Deci, dacă vrei o maşină ca aceea din imagini, tecostă în jur de 4.100 euro.

Iar acum, puţină mitologie: Galateea a fost numele dat de unsculptor creaţiei sale, prin care acesta dorea să realizeze femeiaperfectă. Zeiţa Afrodita, înduplecată de pasiuneasculptorului, a dat viaţă sculpturii realizată în fildeşşi astfel s-a născut o legendă.

Pretul pentru transformarea in Galateea Revision a lui Hyundai Coupe: circa 4.100 euro

Revenind la realitate: credeţi că există vreo legăturăîntre această legendă şi maşina din imagini?

Vă lăsăm pe voi să decideţi cât de (ne)reuşită esteGalateea Revision!

O blonda alaturi de Galateea Revision. Alt pictorial ratat?