Hot  Tuning "AŞA NU": Hyundai Coupe transformat în Galateea Revision

Care dintre cele două ţi se pare mai potrivită pentru titlul de "Miss Kitsch": blonda sau maşina?

Tuning "AŞA NU": Hyundai Coupe transformat în Galateea Revision Tuning "AŞA NU": Hyundai Coupe transformat în Galateea Revision

Dacă nu ştiai cum poţi să transformi o maşină cu un design discutabil, cum este Hyundai Coupe, într-o maşină tunată care arată foarte kitsch, ia exemplul celor de la Galateea Auto.

VEZI GALERIA FOTO CU GALATEEA REVISION

Aceştia oferă un kit estetic pentru modelul coreean, care transformă maşina într-o creaţie bizară, dar cu un nume relativ pompos: Galateea Revision. Să nu credeţi că preţul acestui kit este direct proporţional cu reuşita estetică.

Hyundai Coupe transforat in Galateea Revision. Sau pretendent la titlul de Miss Kitsch

Dimpotrivă: toate componentele necesare pentru partea frontală costă 4.280 USD, iar pentru cele din spate trebuie plătiţi 1.380 USD. Deci, dacă vrei o maşină ca aceea din imagini, te costă în jur de 4.100 euro.

Iar acum, puţină mitologie: Galateea a fost numele dat de un sculptor creaţiei sale, prin care acesta dorea să realizeze femeia perfectă. Zeiţa Afrodita, înduplecată de pasiunea sculptorului, a dat viaţă sculpturii realizată în fildeş şi astfel s-a născut o legendă.

Pretul pentru transformarea in Galateea Revision a lui Hyundai Coupe: circa 4.100 euro

Revenind la realitate: credeţi că există vreo legătură între această legendă şi maşina din imagini?

Vă lăsăm pe voi să decideţi cât de (ne)reuşită este Galateea Revision!

O blonda alaturi de Galateea Revision. Alt pictorial ratat?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.