Tuning Audi R8 by TC Concepts

Tunerul german TC Concepts prezintă o nouă creaţie pe care a denumit-o foarte sugestiv: Audi R8 Toxique.

Tuning Audi R8 by TC Concepts Tuning Audi R8 by TC Concepts

Cei de la TC Concepts şi-au îndreptat atenţia către caroseria maşini aducând un body kit mai dinamic, mai agresiv, în comparaţia cu maşina de serie. Astfel a luat naştere Audi R8 Toxique. Tunerul a modificat aproape tot ce se putea modifica la exteriorul maşini, de la partea frontală, oglinzile retrovizoare exterioare, aripile spate (mult mai evazate) şi terminând cu spatele maşini.

Întreg kitul este fabricat din fibră de carbon şi poate fi achiziţionat pentru un preţ de 16.800 de euro, sau din fibră de sticlă la un preţ de 9.800 de euro. Pentru ca totul să fie perfect, pe lângă acest kit se mai poate opta şi pentru suspensie cu amortizoare reglabile. Iar piesa de rezistenţă este asigurată de un înterior garnisit din abundenţă cu inserţii de carbon.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.