Tuning: BMW M3 by Alpha-N Performance

Autor: Laurenţiu Florescu 26 iul. 2012 Tuning auto

Chiar dacă este un model destul de vechi, iar anul viitor va ieşi la „pensie”, BMW M3 este încă una dintre cele mai bune maşini sport de pe piaţă şi tunerii nu şi-au pierdut interesul pentru acesta. Tunerul Alpha-N a lansat un nou pachet de tuning pentru modelul bavarez, menit să dea un plus de agresivitate şi o creştere a performanţelor.

Puterea nu a crescut foarte mult, modificările la nivel tehnic fiind minore. Alpha-N a montat un nou colector de admisie din fibră de carbon, o unitate de control a motorului modificată şi un sistem de evacuare Akrapovic. Toate acestea aduc un plus de 30 CP, puterea motorului V8 ajungând acum în dreptul valorii de 450 CP.

La exterior, Alpha-N a montat un kit aerodinamic care aduce modelul bavarez mai aproape de M3 GTS. Spoilerul faţă are integrate guri de aerisire pentru frâne, iar difuzorul spate şi eleronul pentru portbagaj nu au doar un rol estetic, ci şi funcţional. Jantele OZ încălţate cu anvelope Michelin Pilot Sport şi suspensia sport KW aduc un plus de agresivitate, dar şi o manevrabilitate sporită.

Opţional, viitorii clienţi pot alege o cuşcă de protecţie, scaune Recaro şi o capotă a motorului din fibră de carbon. Din păcate Alpha-N nu a dezvăluit preţul acestui pachet de tuning.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide