Tuning bulgăresc pentru Jeep Wrangler

Tunerul Vilner, de la sud de Dunăre, pune un strop de lux peste cea mai nouă versiune a spartanului Jeep Wrangler.

Tuning bulgăresc pentru Jeep Wrangler Tuning bulgăresc pentru Jeep Wrangler

Deşi Noul Jeep Wrangler este mai bine realizat la interior decât vechea generaţie, acest lucru nu îi mulţumeşte pe cei de la Vilner. Astfel firma bulgară de tuning a creat o versiune mai "domestică" a lui Wrangler.

Jeep Wrangler Vilner

Astfel interiorul a fost estetic îmbunătăţit, panoul de bord a primit piele, cusături şi alte materiale fine, iar combinaţii de crom şi piele se găsesc pe diferitele ornamente din interiorul maşinii. Scaunele maşinii au primit piele perforată, iar capacele plafonului au fost imbrăcate şi ele intr-un alt material, în acelaşi ton cu interiorul.

Jeep Wrangler Vilner

Exteriorul a fost şi el restilizat, bara faţă a primit acum leduri de zi, iar capacele oglinzilor, mânerelei capacul rezervorului şi mânerul portbagajului, sunt cromate, la fel şi grila faţă, care pare să fie cam prea evidentă totuşi. În partea din spate stopurile au primit şi ele aspectul de led. Maşina a primit de asemenea şi noi jante, ale căror pneuri cu talon mai mic i-au afectat cel mai probabil capacitaţile off-road.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.