Tuning Chevy Camaro 2010 pentru SEMA - "the making of"

General Motors a lansat trei clipuri cu modelul Chevrolet Camaro 2010 în timp ce era tunat pentru show-ul american.

Chevy Camaro 2010 - tuning fataGM prezintă o serie de teasere iar datorită acestui fapt noi ne aşteptăm ca dezvăluirea făcută de americani la SEMA să fie una de zile mari. Chiar dacă din cele trei video nu ne putem face o imagine prea concretă despre cum va arată modelul cel puţin observăm că băieţii muncesc la modul serios.

Motorul se pare că a fost deja bifat pe lista de "lucruri terminate" a tunerilor. Cum va suna însă motorul V8 de 6 litri după doza de steroizi pe care ne aşteptăm să o fi primit vom şti abia luna viitoare când va începe SEMA Show. Modelul va beneficia de un interior modificat, dar şi de un kit nou care sperăm că îi va oferi un look mult mai aerodinamic sportivei americane. Mai ales că supercarul va fi doatat cu un pachet Performance Parts.

Cât despre culoarea neagră pe care o va avea Chevy Camaro, aceasta s-ar putea să nu ducă cu gândul la un viitor KITT. Aşteptăm să vedem creaţia celor de la GM o dată cu începerea show-ului de la Las Vegas.  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.