Tuning de la TechArt pentru Porsche Boxster

Autor: Iulian Dnistran 13 nov. 2012 Tuning auto

Casa de tuning germană TechArt a publicat un set de fotografii şi informaţii despre un pachet de tuning pe care l-a pregătit pentru cea mai nouă generaţie a modelului Porsche Boxster (981).

Modificările exterioare pe care le aduce kitul sunt reprezentate o bară de protecţie faţă din două părţi, un eleron în partea din spate, ornamente pentru oglinzile laterale, accente pentru gurile de aer laterale şi ornamente discrete pentru difuzorul de aer din spate.

În interior, pachetul vine cu tapiţerie din piele, ornamente din fibră de carbon, volan şi cadrane de bord noi şi pedale din aluminiu.

Performanţele decapotabilei germane au fost îmbunătăţite prin montarea unui kit de suspensie care coboară garda la sol cu 30 mm în faţă şi 20 mm în spate. Mai mult, ţevile de eşapament au fost înlocuite cu unele care conţin supape pentru modificarea sunetului, iar jantele standard au fost schimbate cu un set de 21 de ţoli.

Detaliile complete despre pachetul de tuning creat de TechArt pentru Porsche Boxster vor fi dezvăluite în timpul salonului de tuning din Essen, Germania din luna decembrie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide