Tuning de vară: BMW Z4 by Hamann

Deşi roadsterul BMW Z4 nu mai este o noutate, nu înseamnă că tunerii şi-au pierdut interesul pentru el. Hamann vine cu o propunere interesantă.

Tuning de vară: BMW Z4 by Hamann Tuning de vară: BMW Z4 by Hamann

BMW Z4 tunat de HamannDespre BMW Z4 putem spune că e un roadster reuşit, care nu prea suportă denaturarea liniilor. Se pare că şi cei de la Hamann sunt de aceeaşi părere, kitul exterior propus de ei nefiind foarte agresiv.

Spoilerul frontal este modificat, abordând un stil foarte apropiat de al lui M3 şi total diferit de al vârfului de gamă Z4 sDrive35i. Partea rotunjită centrală se combină destul de reuşit cu fantele laterale, unde a au fost adoptate şi lumini de poziţie cu LED.

În lateral a apărut o pereche de praguri, mai proeminente în partea inferioară şi care beneficiază de guri de aerisire pentru frânele din spate. Suspensia coborâtă evidenţiază o siluetă foarte dinamică, care rulează pe jante speciale, de 20", din trei bucăţi, din seria Edition Race "Matte Black" - marginea jantei are un look de aluminiu polişat, spiţele sunt negru mat, iar partea butucul central are şuruburi din titan.

Puterea a crescut la 360 CPÎn spate, lucrurile sunt ceva mai aproape de spiritul racing, în primul rând prin adoptarea unui eleron care nu poate trece neobservat. Spoilerul spate are acum integrate două mici fante laterale, iar cele două perechi de evacuări sunt o carte de vizită pentru puterea maşinii.

Pentru că Hamann a umblat şi la propulsorul twin-turbo de 3,0 litri, ridicându-i puterea de la 306 la 360 CP, în timp ce cuplul motor maxim a fost dus de la 400 Nm la nu mai puţin de 540 Nm. Prin urmare, şi viteza maximă atinge acum 285 km/h, fiind eliminată limitarea electronică.

Nici interiorul maşinii nu a fost uitat: măciulia din aluminiu a schimbătorului şi covoraşele cu aspect de tablă de aluminiu poartă logo-ul Hamann Motorsport, iar tapiţeria din piele poate fi personalizată în funcţie de dorinţele clientului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.