Tuning electrificant - BRABUS High Performance 4WD Full Electric

Se pare că cei de la Brabus nu aşteaptă ca şi constructorii să aducă "tehnologia viitorului". Casa de tuning a celor de la Mercede Benz prezintă sistemul BRABUS High Performance 4WD Full Electric.

Tuning electrificant - BRABUS High Performance 4WD Full Electric Tuning electrificant - BRABUS High Performance 4WD Full Electric

Cei de la Brabus au echipat un E- Class cu noul lor sistem BRABUS High Performance 4WD Full Electric. Puterea cumulată a celor patru motoare electrice este de 436 CP şi un cuplu de 3,200 Nm. Sistemul este compus din patru motoare electrice, fiecare dintre ele dezvoltă o putere de 109 CP şi un cuplu motor de 800 Nm, ceea face ca puterea totală să fie de 436 CP, iar cuplul de 3,200 Nm. Performanţele etalate de cele patru motoare se pot traduce într-un sprint de la 0 la 100 de km în doar 6,9 secunde şi o viteză de top de 220 km/h.

BRABUS High Performance 4WD Full Electric

Un aspect foarte interesant este faptul că pachetul de baterii litiu-ion de 56 kWh este capabil să susţină o autonomie de 350 km în modul economic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.