Tuning: Mercedes-Benz CLS by Vitt Performance

Japonezii de la Vitt Performance nu sunt fanii design-ului elegant al noului CLS şi lansează un pachet de tuning cel puţin agresiv.

Tuning: Mercedes-Benz CLS by Vitt Performance Tuning: Mercedes-Benz CLS by Vitt Performance

Vitt Performance nu este cel mai cunoscut tuner la nivel mondial, dar a reuşit să îi confere coupe-ului cu patru uşi din Stuttgart un look ce rivalizează cu modelele care concurează în DTM. Design-ul elegant al lui CLS a fost transformat radical într-unul foarte agresiv şi sportiv.

Spoilerele dispun de guri de ventilaţie foarte mari, inspirate de modelele AMG ale producătorului german. Pragurile şi aripile evazate întregesc tema sportiv-agresivă a coupe-ului Mercedes. Vitt Performance a anunţat că preţul pentru kit-ul exterior este de 14.517 euro. Pentru încă 1.689 euro, tunerul japonez oferă un eleron pentru portbagaj şi un sistem de evacuare cu două ieşiri duble. Din păcate Vitt Performance nu a efectuat modificări la nivel tehnic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.