Tuning OZN - ce vrea să fie acest BMW verde?

Ruşii le-au luat-o înainte germanilor şi au făcut primul SUV de clasă mică BMW! Sau nu... Tot ce putem spune este că vorbim de o creaţie foarte ciudată, dar şi apetisantă, nu credeţi?

Tuning OZN - ce vrea să fie acest BMW verde? Tuning OZN - ce vrea să fie acest BMW verde?

Atenţie, vin extratereştrii - acest BMW mic şi verde arată ca un adevărat marţian faţă de maşinile BMW cu care suntem obişnuiţi. Mai ales că proprietarul a ales tema SUV pentru reciclarea unui BMW Seria 3 E 36, iar rezultatul chiar nu arată penibil, ci e suficient de interesant.

Dacă vreţi, am putea spune că e un BMW Seria 3 Compact SUV, pregătit să ia lumea în piept. De remarcat grija pe care au acordat-o creatorii detaliilor, caroseria din fibră de sticlă fiind foarte atent realizată. Ba chiar am putea spune că merită aplauze pentru cât de unitar şi decent arată maşina.

Mai ales dacă ne gândim că la baza ei stă un offroader banal, o Lada Niva care, în mod normal, nu atrage prin absolut nimic. Este, totuşi, o bază excelentă pentru cine vrea offroad, iar roţile de mari dimensiuni contribuie la un look foarte dinamic al micului BMW verde.

Oare bavarezii au intrat la idei la vederea acestui tuning OZN? Cine ştie, poate Adrian van Hooydonk, designerul şef BMW, se gândeşte deja la un BMW X0...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.