Tuning virtual asupra noului VW Touareg by JE Design

Cei de la JE Design vin cu o propunere interesantă de tuning asupra noului VW Touareg. Iată primele schiţe!

Tuning virtual asupra noului VW Touareg by JE Design Tuning virtual asupra noului VW Touareg by JE Design

Este vorba de un body kit, prin care cei de la JE Design doresc să sublinieze şi mai mult tendinţele sportive ale noului SUV german, VW Touareg. Spoilerul faţă a fost redesenat, fiind dominat de prize de aer generos dimensionate. JE Design a adus părţii din spate un aer şi mai sportiv, prin montarea unui eleron, a unui sistem de evacuare cu patru tevi şi a unui deflector de aer. Au fost modificate şi bosajele, pentru a face loc jantelor de 22 de inch. În plus, a fost redusă garda la sol cu 35 de mm, ceea ce pe lângă aspectul vizual creat, ar putea fi un indiciu şi asupra unor modificări a propulsorului.

În monentul de faţă au fost prezentate doar o serie de poze cu primele schiţe, nefiind însă specificat preţul modificărilor aduse.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.