Un britanic a sacrificat un BMW Z3 pentru această maşinărie ciudată. VIDEO

Ştii cum e: când ţi se pune pata, nu te mai interesează de ce spun ceilalţi. Nu ştim dacă aşa s-a întâmplat şi cu creatorul maşinăriei din videoclipul de mai jos, dar un lucru e cât se poate de sigur - e o ciudăţenie pe patru roţi.

Un britanic a sacrificat un BMW Z3 pentru această maşinărie ciudată. VIDEO Un britanic a sacrificat un BMW Z3 pentru această maşinărie ciudată. VIDEO

Când am văzut pentru prima dată maşina din videoclipul de mai jos, am crezut că este un concept american din anii 1960 uitat de istorie. Dar se pare că nu e deloc aşa, fiindcă maşinăria este, de fapt, creaţia unui britanic care a luat un BMW Z3 la mâna a doua, a scos toate bucăţile de caroserie pe care le putea scoate, iar apoi a modelat formele pe care le vezi cu ajutorul polistirenului şi a fibrei de sticlă.

În cele din urmă, maşina, care a primit numele Cosmotron, a fost cumpărată de un individ care s-a îndrăgostit de ce a văzut. Şi, din fericire pentru amândoi, soţiile lor nu i-au dat încă afară din casă.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.