Un fan din Rusia a creat crossover-ul coupe Audi!

Dacă germanii nu o fac, se ocupă ruşii de problemă: este cazul unui fan, care şi-a transformat vechiul Audi 80 într-un ciudat crossover-coupe, cu elemente de la diverse modele Audi. Iată ce a ieşit.

Un fan din Rusia a creat crossover-ul coupe Audi! Un fan din Rusia a creat crossover-ul coupe Audi!

Tunerii ruşi nu au limite. O demonstrează cazul de faţă, un amalgam de componente de la diverse maşini, al căror punct comun este firma producătoare: Audi. Avem o faţă de Audi A4, un spate de Audi A6, iar baza o reprezintă un model mai vechi Audi 80.

Şasiul modelului Audi 80 a fost scurtat, aşa încât maşina de faţă are doar o pereche de uşi, însă proprietarul a recurs şi la înălţarea distanţei faţă de sol, ceea ce transformă "creatura" de faţă într-un adevărat coupe-crossover.

Evident, suntem departe standardele stilistice ale producătorului german, dar putem vorbi de o maşină suficient de reuşită, ba chiar putem trece cu vederea unele soluţii găsite pentru a combina componentele de la maşini atât de diferite.

Motorul de sub capota acestui corespondent al monstrului lui Frankenstein ("it's alive!") rămâne cel original de 2,3 litri, cuplat la o cutie de viteze manuală, dar despre transmisie nu ştim dacă e quattro sau doar pe puntea faţă. În interior, "bolidul" are dreptul la o instalaţi audio de 1.000 W, precum şi scaune sport UNP Racer RX, dar şi un volan de origine... BMW.

Dacă sunteţi interesat de acest model unicat Audi, trebuie să ştiţi că e de vânzare, iar preţul său e de 350.000 ruble (circa 8.700 euro). Rămâne să decideţi dacă vreţi această creaţie sau un model Audi second-hand normal pentru aceşti bani...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.