Un Opel Astra un pic dopat

Tunerul Senner şi-a îndreptat atenţia asupra noului model Opel Astra, "oferindu-i" acestuia noi "haine" şi mai multă putere.

Un Opel Astra un pic dopat Un Opel Astra un pic dopat

Versiunea de motorizare pe care tunerul Senner şi-a pus amprenta este motorul turbo de 1,4 litri, oferind atât un pachet exterior, cât şi performanţe îmbunătăţite. Vorbim despre o creştere de putere de la 140 CP şi un cuplu de 200 Nm, la o putere de 165 CP şi un cuplu de 250 Nm. Mărirea puterii a fost obţinută prin rescrierea unităţii centrale a motorului (ECU), utilizarea unui filtru de aer sport şi a unui sistem de evacuare sport.

Kitul complet, cel de design şi cel de putere, este disponibil spre vânzare la un preţ de 11.900 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.